WEDFEST 2020 – A fesztivál esküvő

Szerző: | márc 4, 2021 | Blog, Esküvő

2020 nem a fesztiválok éve volt. A világjárvány miatt szinte az összes jelentős eseményt elhalasztották. Viszont márciusban a lockdown előtti utolsó hétvégén, Újpesten egy nagyon fontos fesztivál mégis megrendezésre került: a WedFest. Egy fesztivál, ami egyben egy esküvő is volt, ugyanis Zsu és Fogi úgy döntöttek, hogy a nagy napjukról nem hiányozhatnak kedvenc élményeik.

Koncepció

A WedFest-nek az újpesti indusztriális hangulató OFF Kultur loft rendezvénytreme adott otthont. A fesztiválszervezést a pár nem vette félvállról. Minden olyan volt mint egy valódi fesztiválon. A vendégeket fesztiváltérkép segítette a tájékozódásban a színpadok, az ételudvar és a bár között. A Chetres által megvalósított dekoráció minden eleme hozzájárult a fesztiválhangulathoz, figyelve olyan apró részletekre mint a pár nyakában logó all access Artist badge-ek, a vendégeknek készített karszalagok vagy a mindenhol visszaköszönő Unicum-os üvegek. Közhelyszámba megy, hogy minden a részeteken múlik, de a Wedfest beigazolta, hogy a sok figyelmes részlet tesz ki egy teljes egészt.

Catering

És ha már fesztivál, akkor az étel és ital választék is ehhez igazodott. Streed food stílusú vacsorával készült a Kanálgép csapata és az éjféli menü minden fesztiválozó kedvence volt: hot-dog. Zseniális. Az italválaszték is tökéletesen passzolt a fesztiválhangulathoz, fókuszban olyan örök kedvencekkel, mint az Unicum. Az édességekért  az Egy csipet torta volt a felelős.

Kávé

A kávés standunk a Nagyszínpad és a Kisszínpad között félúton kapott helyet a fesztiválozók nagy örömére. A Casino Mocca egyik brazil új hullámos kávéját választottuk az eseményre, mely egyszerre hozta a csokis és gyümölcsös ízjegyeket is. Az esküvő fenntartható és környezettudatos volt, ezért a Kitchy design ökológiai lebomló poharaiba készítettük a kávékat.

Szervezés

Szuper hangulata volt az esküvőnek és elképesztő volt a sok a gag, fesztiválos utalás. Nagyon vagány, hogy a pár mert eltérni a megszokottaktól és belevágtak egy önazonos esküvői koncepcióba. Az egész nem jöhetett volna létre Madarász Zsuzsi végtelenül precíz koordinációja nélkül. Örülünk, hogy a részesei lehettünk az eseménynek és mobil kávés pultunkkal gondoskodhattunk a vendégek bőséges koffeinellátásáról.

Credits

 

Lepd meg vendégeid Te is szuper finom kávénkkal!

Ismerd meg legújabb bejegyzésinket!

Porsche, Szerelem, Csepel

Porsche, Szerelem, Csepel

Szőke Gábor Miklós Studio-ja izgalmas rendezvény tér, de még különlegesebb esküvői helyszín. Fantasztikus esküvőn voltunk mobil kávézónkkal.

bővebben

A blogcikkben megjelent partneradatok és tartalmak, az érintettek hozzájárulásával kerültek feltüntetésére. A blogcikkben megjelent tartalom felhasználása, másodközlése engedélyköteles.