Egyedi Megoldások 

Extrém helyen vagy időpontban van ránk szükséged? Nem probléma. Kínálatunkat alternatív tejekkel, télen forrócsokival, teával és chai-jal, nyáron pedig jeges italokkal is tudjuk bővíteni. Szeretnéd, ha a kedvenc kávédból készítenénk el az italokat? Állunk elébe! Az alábbi lehetőségeket úgy kombinálhatod, ahogy csak akarod.  Amennyiben listánkban nem találsz igényeihez illeszkedő megoldást, keress minket bizalommal! Szeretjük az egyedi megrendeléseket és szívesen ötletelünk ügyfeleinkkel.

Helyszín

A coffee cartunkat bárhova el tudjuk vinni. A helyszínen mindössze egy konnektorra és 2×2 méteres területre van szükségünk.

Időtartam

Érdemes 3-4 órás időtartammal számolni, hogy két főétkezést és a köztük lévő időt is lefedhessük. Természetesen rövidebb vagy hosszabb időszakokat is vállalunk, sőt, attól sem riadunk vissza, ha éjszakába nyúló eseményen kell biztosítanunk a kávét a lendülethez.

Választék

Az Espresso Desk alapkínálatában minden eszpresszó-alapú italt megtalálsz: espresso, espresso macchiato, cortado, capuccino, latte, flat white, americano. A laktózmentes tej az alapcsomagunk része, így azt nem kell külön kérned tőlünk. Természetesen választékunkban alternatív, növényi tejek is elérhetők.

Branding

Nem mindegy, hogy egy egész napos eseményen milyen energiaszinttel vesznek részt a meghívottak. A legfárasztóbb pillanatokban kell a leginkább figyelmesnek lennünk. Célunk, hogy ezt a figyelmességet veled kapcsolják össze. Nemcsak a poharakat tudjuk ellátni az arculati elemeiddel, hanem pultunk és kávégépünk megjelenését is szívesen testre szabjuk

Lepd meg vendégeid Te is szuper finom kávénkkal!