Esküvői Kávé Szolgáltatás

A Nagy Napon mindenki arra törekszik, hogy minden tökéletes legyen. Megoldásunknak köszönhetően, immár arra is van lehetőség, hogy a kávé is megfeleljen ennek a fontos elvárásnak. A kávés pult tökéletes aktivitás vendégfogadásra, illetve nagyon jól működik átvezető programelemként is. Úgy tapasztaltuk, hogy a kávés pultunk mindig az esemény egyik központi helyszínévé válik, természetesen csak a bár nyitásáig és a tánctér felavatásáig.

Milyen kávét érdemes választani?

A kávét mindig a Casino Mocca szezonális kínálatából választjuk ki a Párral. Mivel a pörkölő partnerünk választékában az extravagáns világos pörkölésű tételek mellett mindig elérhető hagyományosabb ízvilágot felvonultató kávé is, így mindenki megtalálja a számítását. Gyakran kérdezik tőlünk, hogy a vendégek hétköznapi ízlésvilágának megfelelő kávét érdemes-e választani vagy pont az izgalmasabb tételek közül érdemes válogatni. Azt valljuk, hogy mindenki saját elvárásainak féljen meg és nyugodtan válasszon izgalmas specialty kávét. 

Mennyi idő felállítani a pultot?

Bő 1 óra alatt mindennel elkészülünk, espresso gépünk eléri az üzemi hőmérsékletet és az őrlőt is beállítjuk. A levonulás is körülbelül ennyi időt vesz igénybe. Mivel pultunk négy keréken áll, így az esküvő központi helyszínéről ki tudjuk tolni és kevésbé központi helyen történő pakolással nem rontjuk az esemény összképét. 

Mire van szükség a helyszínen?

Összességében 2×2 méteres munkaterületre és egy 220 Voltos konnektorra van szükségünk. Ezen felül minden kávézással kapcsolatos feladatot ellátunk. Alapanyagokat, cukrot, keverőt, vizet, mindent hozunk. 

Hány vendéget tudunk kiszolgálni?

Jelenlegi kapacitásunkkal legfeljebb 200 főig vállalunk esküvői megbízásokat. 

Szabadtéri esküvőt vállalunk?

Kávés kocsink tervezésénél a mobilitás és a kávézói munkafolyamat megteremtése volt a fő szempont, ennek megfelelően pultunk nem rendelkezik tetővel. Amennyiben változékony idő esetére megbízónk tud biztosítani gyorsan elérhető fedett helyszínt, úgy részünkről nincs akadálya. Sőt, nagyon szeretünk szabad levegőn lenni. ?

Milyen dekorációs lehetőségeink vannak?

Pultunk teljes felületét használjuk, így nagyon korlátozottak a lehetőségek, viszont a pultunk borítása igény esetén cserélhető. További opció papír poharaink brandingelése az esküvő arculati elemeivel. 

Ismerd meg kedvenc esküvői megjelenéseinket!

Porsche, Szerelem, Csepel

Szőke Gábor Miklós Studio-ja izgalmas rendezvény tér, de még különlegesebb esküvői helyszín. Fantasztikus esküvőn voltunk mobil kávézónkkal.

WEDFEST 2020 – A fesztivál esküvő

Fesztivál tematikus esküvőről természetesen nem hiányozhat a mobil kávézó. A környezettudatos eseményen a finom kávéról mi gondoskodtunk.

Lepd meg vendégeid Te is szuper finom kávénkkal!