Vállalati Redezvények

A reggeli órákban kezdődő vállalati rendezvényekre érkező meghívottak először jellemzően kávét kérnek. Egy csésze finom kávé nem csak az alapvető reggeli koffein szükségletet képes ellátni, hanem hibátlan első benyomást is tesz a vendégekre. Megfigyeléseink szerint, ahol megjelenünk, ott a rendezvény egyik központi helyszíne lesz a kávés standunk. Szolgáltatásunkkal egy minőségi csésze kávé mellett új ismeretségek, barátságok és üzletek születhetnek.

Nagyívű céges rendezvényeken és partnernapokon elengedhetetlen elem a vendégek szórakoztatása. Fontos törekvésünk, hogy az Espresso Desk ne pusztán kávét szolgáltasson, hanem valódi értéket adjunk megbízóink és vendégeik számára. Mindig valódi kávézó hangulatot teremtünk és mindenkit úgy szolgálunk ki, mint ha a törzsvendégünk lenne. Minden tejes italunk elengedhetetlen része a latte art, vagy is egy szép minta tejjel kiöntve a kávé felszínére. Ha pedig bárkinek bármilyen kérdése lenne, akkor arra készséggel válaszolunk.

Mekkora a kapacitásunk?

8 fős céges reggelitől kezdve, 70 résztvevős sajtótájékoztatón át egészen 350 vendéges céges napig mindenkit gyorsan és magas színvonalon tudtunk kiszolgáni. Mobil kávés pultunkat és munkafolyamatainkat mai korszerű kávézók mintájára alakítottuk ki, így bírjuk a tempót. 

Milyen személyre szabható megoldásaink vannak?

Népszerű megoldás ügyfeleink körében papír poaharaink brandingelése megbízónk arculati elemeivel.  Ezzel a diszkrét megoldással a kávézás élményét a fogyasztók partnerünkkel kötik össze, ezzel is erősítve megbízónk márkáját. Mobil kávés pultunkat úgy találtuk ki, hogy igény esetén a teljes borítást le tudjuk cserélni.

Mennyi idő felállítani a pultot?

Bő 1 óra alatt mindennel elkészülünk, espresso gépünk eléri az üzemi hőmérsékletet és az őrlőt is beállítjuk. A levonulás is körülbelül ennyi időt vesz igénybe. Mivel pultunk négy keréken áll, így a központi helyszínéről ki tudjuk tolni és kevésbé központi helyen történő pakolással nem rontjuk az esemény összképét. 

Mire van szükség a kitelepülések során?

A rendezvény helyszínén mindössze egy 2 méterszer 2 méteres területre és 25 méteres körzetben egy 220V-os konnektorra van szükségünk.

Ismerd meg kedvenc rendezvényes megjelenéseinket!

Nagygépek találkozása – Ilyen egy igazi partnernap

Ilyen egy igazi partnernap: szuper vendéglátó, finom kávé és profi munkagépek pulton innen és túl, minden mennyiségben.

Lepd meg vendégeid Te is szuper finom kávénkkal!