Nagygépek találkozása – Ilyen egy igazi partnernap

Szerző: | febr 24, 2021 | Blog, Partnernap, Vállalati Rendezvények

A partnernap a vállalkozások számára nagyon jó lehetőség, hogy találkozzanak megrendelőkkel, erősítsék a kapcsolatokat és akár élesben is bemutathassák a cég termékeit. Rendezvényszervezési szempontból nagyon nehéz megtalálni az egyensúlyt: heterogén a vendégek összetétele, eltérő ütemezésben érkeznek a meghívottak más és más szükségletekkel. Egy dologban viszont mindenki biztos lehet, sokan fognak kávét kérni.  

A Megbízás

A Kobex-Pannónia Kft. Magyarország kotrógép specialistája és egyben a Kobelco márka hazai forgalmazója. A cég azzal bízott meg minket, hogy 2020 szeptemberében biztosítsunk kávét a cég éves partnereseményén. A két napos rendezvénynek a vállalkozás sóskúti telephelye adott otthont, ahol a vállalkozás teljes portfólióját felvonultatták. A rendezvény főpillére a valódi “hands on experience volt”. Minden gépet ki lehetett nyitni, be lehetett ülni, sőt még tesztelésre is volt lehetőség. Egy vérbeli partnernapot szerveztek megbízóink. A látogatók figyeleme a cég termékeire összpontosult, miközben a részletek figyelmes vendéglátásról tanúskodtak és megkülönböztette az eseményt a megszokottaktól.

Catering

A két napos rendezvényre az ország minden tájáról érkeztek reggel 10-től egészen délután 5 óráig. A szervezők nem szerettek volna kompromisszumot kötni minőségben, viszont fontos szempont volt a flexibilitás is. Ezért a vendégeket open bar fogadta, sonkás hideg tálakkal és Espresso Desk kávéval. A rendezvényeken gyakran attrakció a kávégépünk, de kivételesen a showt ellopta a sonkafelelős, etyeki Sonkamester Berkel precíziós szeletelője. Arról nem is beszélve, hogy kiemelkedő válogatással érkeztek és a sonkákhoz passzoló első osztályú kenyérrel. Szuper élmény volt, ahogy “csak neked” hajszálvékony szeleteket vágtak egy különleges géppel a hatalmas érlelt sonkákból. Kötelezővé tenném minden színvonalas eseményen.

Kávé

A rendezvényre a Warda Coffee Roasters Prémium Brazil Blend-jét vittük magunkkal. Mindig erre a kávéra kapjuk a legtöbb pozitív visszajelzést. A brazil kávékra jellemző, mindenki számára megszokott ízvilág és a közepes pörkölés miatt bárki számára befogadható választás. Ugyanakkor a csokis ízvilág mellett már megjelenik egy kis savasság is, így igazi előszobája az extrémebb, izgalmasabb tételeknek.

Nem csak arra törekszünk , hogy a vendégeknek jó kiszolgálás mellett finom kávét biztosítsunk, hanem a megjelenésre is odafigyelünk. Latte Art felelősünket, Lórit megihlették a kotrógépek és sokakat meglepett kotrógépes mintával.

Ráadás

Nagyon hálás olyan rendezvényen dolgozni, ahol a megbízó és a megbízó munkatársai úgy kezelnek minket, mintha régi kollégák lennénk. A jó alaphangulat támogatja a sikeres együttműködést és rengeteg pozitív energiát ad. Arról nem is beszélve, hogy lehetőséget kaptunk, hogy kipróbáljunk egy nagyon sok La Marzocco GS3 értékű kotrógépet. Gyerekkori álmaink váltak valóra. Köszönjük! smile

Credits

Lepd meg vendégeid Te is szuper finom kávénkkal!

Ismerd meg legújabb bejegyzésinket!

Porsche, Szerelem, Csepel

Porsche, Szerelem, Csepel

Szőke Gábor Miklós Studio-ja izgalmas rendezvény tér, de még különlegesebb esküvői helyszín. Fantasztikus esküvőn voltunk mobil kávézónkkal.

bővebben

A blogcikkben megjelent partneradatok és tartalmak, az érintettek hozzájárulásával kerültek feltüntetésére. A blogcikkben megjelent tartalom felhasználása, másodközlése engedélyköteles.